Bedste Nike Air Max 270 Review

Posted by admin 12.04.2019 0 Comment(s)

Bedste Nike Air Max 270 Review

 

I 2017 bragte Nike Air VaporMax på Air Max Day, som blev en fantastisk global sko. Jeg tror, ​​at mange venner skal starte! På samme tid, med det varme vejr i de seneste år, er næsten alle Air Max serien produkter blevet efterspurgt af verdens sneaker-spillere. Årets Air Max Day har naturligvis modtaget enestående opmærksomhed! Air Max 270 har den tykkeste luftpude i Air Max-familien. Det er ingen overdrivelse. Den 3,2 cm tykke Air Max luftpude giver dig mulighed for visuelt at føle sig super-blød og super blød, som et gummy slik! Overdelen er ikke lavet af Flyknit vævet materiale de sidste to år, men er lavet af et-delt engineering mesh. Sammenlignet med Flyknit vævningsteknologi, har dette tekniske net med stort mesh design bedre åndbarhed og beskyttelse.

 

Ekstra tyk luftpude:

 

Det er ingen overdrivelse at sige, at Air Max 270 har den tykkeste luftpude i Air Max-familien. Den 3,2 cm tykke Air Max luftpude giver dig mulighed for visuelt at føle sig super-blød og super blød, som et gummy slik! Hvis du ikke har nogen ide om 3,2 cm Air Max luftpude, har Xiao Bian specielt målt luftdybden tykkelsen af ​​Air VaporMax ca. 2,3 cm, tykkelsesforskellen er næsten 1 cm!

Nike Air Max 270 Mesh Shoes Sort

design:

 

Den øvre er ikke lavet af Flyknit vævet materiale i næsten to år, men er lavet af et-delt engineering mesh. Sammenlignet med Flyknit vævningsteknologi, har dette tekniske net med stort mesh design bedre åndbarhed og beskyttelse.

 

Selvom den øvre har Air Max 180 vintage stamtavlen, forklarer den ene del øvre og det interessante asymmetriske design de nye medlemmer af Air Max familien i en ny vinkel. Man kan sige, at fremtiden kombineres med retro. afspejle.

 

Med hensyn til farvematchning bruger Air Max 270 næsten de meget genkendelige lyse farver til at præsentere Air Max luftpude på hælen og fremhæve skoens sjæl på den mest direkte og iøjnefaldende måde, hvilket gør at du ser på iført tøj !

Nike Air Max 270 Mesh Sko Blå Hvid

Følelse:

 

Den første følelse af at Xiaobian holder skoene i hånden er lys. Følelsen efter de øverste fødder er mere indlysende. Det kan siges, at designet af disse sko er reduceret til det yderste, kun kernesignalet bevares, og essensen bruges til at skabe et par lette. Casual sko. Den ultratykke Air Max luftpude er efterfulgt af en meget blød blød fodfølelse. Begrebet Livsstil reflekteres ikke kun i designet, men også mere opmærksomhed på dagligdags brug og komfort, feedback efter hælen under gangen. Elasticiteten kan ikke være kølig mere!

 

Selvom Air Max 270 ikke bruger Flyknit-vævet øvre, giver sokstildesignet stadig nok wrap til fødderne, og hælen, der er fastgjort til luftpuden, tilføjer et supportdesign, der tilføjer stabilitet og passer til foden. For at opnå bedre indpakning er Air Max270s sko tyndere, så det anbefales at købe mere end halvdelen af ​​koden, når du køber den. Det er bedst for venner, der er fede at gå til butikken for at prøve og købe.

Nike Air Max 270 Mesh Sko Hvid Jade Sort

Dette par sko er også den første, der oprettes med Lifestyles designkoncept. Det er det vigtigste livs- og fritidskoncept, der bryder gennem de originale Air Max-serie løbesko og bliver det bedste valg til både mode- og professionelle løbere. Selv om den øvre har Air Max 180 vintage stamtavle, afspejler den ene del øvre og det interessante asymmetriske design alle de nye medlemmer af Air Max familien i et nyt perspektiv. Det kan siges at kombinere fremtiden med retro. afspejle. Med hensyn til farvematchning bruger Air Max 270 næsten de meget genkendelige lyse farver til at præsentere Air Max luftpude på hælen og fremhæve skoens sjæl på den mest direkte og iøjnefaldende måde, hvilket gør at du ser på iført tøj ! Følelsen efter foden er mere indlysende. Det kan siges, at skoens design er reduceret til ekstreme, kun kerneudformningen bevares, og essensen bruges til at skabe et par lette casual sko.

Leave a Comment