Den Bedste Nike Zoom Pegasus Turbo Sneakers Evaluering

Posted by admin 24.05.2019 0 Comment(s)

Den Bedste Nike Zoom Pegasus Turbo Sneakers Evaluering

 

I maj 2017 blev hele maratonbruddet af det sensationelle skød husket af mange løbere. Udfordreren Kip Jogs Nike Zoom Vaporfly Elite støvler blev også fokuset på spotlighten, den progressive ZoomX Midtsålen, ultra-letvægten og overdrevet udvendigt design tiltrækker løberne til at prøve, men den høje pris og det lille antal er uoverkommelige.

 

Siden da har Zoom Vaporfly 4% løbesko opfyldt de specielle behov i spilleskoene, men mange løbere håber at have en daglig træningssko, der også bruger ZoomX mellemsålteknologi, fordi Zoom Vaporfly 4% normalt bærer. Det er for stærkt at stå op , og de fleste løbere har ikke rigtig brug for en sådan hurtig reaktionshastighed. Det er i denne efterspørgsel, at de nye Nike Zoom Pegasus Turbo løbesko blev til stede, skoens mellemsål. Uden carbon fiberplade tilføjer carbonfiberplade hårdhed for at forbedre fremdriften, der hjælper løbere til at "hoppe" fra jorden hurtigt, hvilket resulterer i en hurtig og lidt strammere fodfølelse. Marathon-mester Kupogog sagde også, at løbesko med kulfiberbrætstøtte er det bedste valg til kampdagen, men til daglig træning er dette svar lidt for hurtigt. Nike ZoomX skum har ikke blot fremragende energi feedback, men opfylder også løberens udøvelse af komfortable fødder i daglig løbende træning.

Kvinder Nike Air Zoom Pegasus 33 Bright Drue Hvid Fersken Cream Bright Mango

Løberne, der ofte deltager i konkurrencen, er meget bekendt med lette løbesko. Uanset om det er den ultimative marathon løbesko eller ultra-letvægten i den daglige træning, er det ultra-tynde mellemsål design på samme måde og mellemsålen i dette par Zoom Pegasus Turbo Det er ikke særlig tyndt, men det er meget lys. ZoomX skum er også Nike's letteste skummateriale til dato. Mænds single US10 gård vejer omkring 238 gram, mens kvinders single US8 gården vejer kun 196 gram.

Kvinder Nike Air Zoom Pegasus 33 Blast Sort Pure Platinum Cool Grå Lyserød

Udover at være lys nok er Zoom Pegasus Turbos pude også fremragende. Sammenlignet med andre Nike-skummaterialer giver Nike ZoomX skum overlegen energi feedback og mere fleksibilitet. Hidtil har kun Nike Zoom Vaporfly Elite, Nike Zoom Vaporfly 4% løbesko og de nye Nike Zoom Pegasus Turbo løbesko ZoomX mellemsålteknologi, mens de to første er mere egnet til brug under spillet, og Zoom Pegasus Turbo er mere egnet til daglig træning. brug.

Kvinder Nike Air Zoom Pegasus 33 ID Lyserød Orange Metallisk Blå Bronze

De vigtigste tekniske punkter i Nike Zoom Pegasus Turbo løbesko omfatter følgende: ZoomX mellemsål, 10 mm for- og baghøjdeforskel, øvre er lavet af gennemskinnelig øvre og snørebåndene er sammenvævet med Flywire. Den lille vaffel på gummi ydersålen Den kageformede hævede design forbedrer polstring og giver flersidig greb.

Leave a Comment