En Klassiker Gennem Tiderne: Nike Air Max 97

Posted by admin 24.01.2019 0 Comment(s)

En Klassiker Gennem Tiderne: Nike Air Max 97

 

I de senere år har konceptet "retro" genoptaget flammen af ​​genopretning under påvirkning af den nye populære tendens repræsenteret af "Old Hurricane". Samtidig passer denne stil også perfekt til egenskaberne i vores nuværende efterår og vinter. , for os at skabe et overlegen valg af slid - ligesom denne Nike Air Max 97.

 

Når det kommer til disse værker med perfekt retro temperament, er Air Max BW-skoene, der blev født i 1991, uden tvivl mulighed for at blive savnet. Navnet "BW" i navnet betyder "stort vindue" for at referere til Air Max 90. Halvpudepuden, der bæres på kroppen, er bedre end den komplette palme-visualiseringsvindues luftpude.

Nike Air Max 97 GS QS Sølvkugle

Vende tidernes hænder tilbage til moderne tid: I foråret 2018 blev en ny kompositsko med Nike Air Max 97 BW med succes tiltrukket af dets elegante udseende og unikke temperament. Popularitet. Formen fortsætter med at udvide BW prototypens øvre design perfekt, samtidig med at den passer til den samme klassiske Air Max 97 fuld palm Max Air pude mellemsål for en unik visuel effekt.

 

Med hensyn til udseende er Air Max 97 BW pakket i en klassisk Nike skokasse. Den lyse rød farve suppleres af den hvide Nike Swoosh. Genkendelsen er ekstremt høj, og den karakteristiske personlighed er uhindret. Det arver klassikerne af tiderne. Design, selv det første øjeblik, der berøres af fingerspidserne, kan føle den rige retro-smag.

 

Kernekonceptet "Silver" er uløseligt forbundet med Air Max 97-serien. På den ene side er den mest fascinerende farvematchning af Air Max 97, den sliver kulet farve matching kaldet "sølv kugle". Med de medfødte vintage talenter af skoene har Air Max 97 BW også en perfekt kemisk reaktion med sølv, hvilket giver et første indtryk, der er uforglemmeligt.

Nike Air Max 97 OG Hvid Future Forward

Med en sølv-tone accent, suppleret af en sort kropsfodring og hældetalje, er Air Max 97 BW sikker på at vise en fantastisk visuel oplevelse, uanset hvem det er. Et strejf af særprægende blåviolet Swoosh pryder skoens sider og tilføjer et strejf af visuel lagring til brandets appel.

 

Med hensyn til detaljer er det hvide bånd af skohuset udsmykket med det populære 3M reflekterende materiale. Effekten svarer meget til Air Max 97. Selv nattesporten kan bringe den iøjnefaldende charme i det iøjnefaldende indeks. Det fremhæver vitaliteten hos unge og populære.

 

Den farverige øvre er især vigtig for en retro løbesko. På grund af dette er Air Max 97 BWs hardtydende ydeevne i den øverste position det højeste niveau på markedet: retro-stil splejsningsmaterialedesign, der passer godt til sjælen i den retro trend, der skaber den fremragende værdien af ​​udtryk.

Ubesejret X Nike Air Max 97 OG Militia Grøn Orange Blå Metallic Sølv

Tunge position er pyntet med Nike Swoosh, der fremhæver den perfekte charme af den akademiske retro karakter. Under den skinnende store sølvfarvning matcher de generelle og detaljerede fordele.

 

Hælpositionen er pyntet med ordene "AIR MAX", den hvide bogstaver supplerer den sorte baggrund og den unikke kontrast i kontrastdesignet; bunden af ​​håndfladen er også dekoreret med den delikate Nike Swoosh, efterfulgt af hælen Swoosh, hvor den samme position fremstår, ekkoer - du kan ikke forestille dig et par sko, der kan polere alle detaljer så perfekt, og Air Max 97 BW ser ud som om det er ubesværet.

 

Som kerneindholdet i den højprofilerede Air Max 97 BW midterste ydeevne, lad os se nærmere på: Den fulde Palm Max Air atmosfære pude velsignelse, der skaber en behagelig og behagelig fodoplevelse, den første fod på et øjeblik, du kan dybt sætte pris på den ultimative dæmpende ydeevne, som denne klassiske teknologi, der spænder over tid, kan bringe os til.

Nike Air Max 97 Sort Hvid

I den velkendte Air Max-luftpudefamilie er vinduet med fuld palme visualisering uden tvivl flagskibs konfigurationsstandard, fra Air Max 97 til dette par kompositsko, der fortsætter design soul. Under understøttelsen af ​​massivt sort gummi ydersål materiale, er denne Max luftpude fuld af luksus, og det er nok at blive fascineret af fingerspidserne eller personligt.

 

Forfølgelsen af ​​æstetik er det uændrede tema for menneskeheden siden oldtiden. Det spænder gange og kombinerer kvaliteterne af de klassiske Nike løbesko, der blev født i 1990'erne, suppleret med temaet metal sølv. Du kan næppe tænke på det. At feje Space Sci-Fi-stilen på 90'erne og Air Max 97 BW, som er både retro og moderne, vil helt sikkert være en super populær trend, der vil give nye overraskelser og føje et strejf af retro temperament.

Leave a Comment