Hvordan Fungerer Nike Air Max 97?

Posted by admin 06.08.2018 0 Comment(s)

Som en af de mest repræsentative skoarter af Nike, Air Max 97, født i 1997, pionerede den fulde størrelse Nike Air. Det har været en af de mest populære klassiske produkter i Air Max familien siden starten. Dette par er inspireret af den synlige alt-palme luftpude løbesko af Japans Shinkansen højhastighedstog, som perfekt kombinerer metallic sølv med glatte linjer af skolegemet. Det unikke reflekterende design fortolker den ekstreme modeforfølgelse af den æra.

Nike Air Max 97 GS QS Sølvkugle

Nike Air Max 97 er den første Nike løbe sko, der bruger fuld palme luftpude. Selvom Air Max 95 & 96 introduceres, før det også er et gennembrud, er det Air pude i form af for- og bagside palme. Jeg kan stadig huske min nysgerrighed, da jeg først så den på skranken. Kan det være meget q-bombe? Ville det være behageligt? Ville det være som at træde på en sky?

Nike Air Max 97 OG Hvid Future Forward

Men der er nogle interessante ting om Nike Air Max 97, som designet af Japans Shinkansen-tog og de fire 3M reflekterende strimler, der omgiver skoen. Det er lidt af en 90'ers tech sko, men det er langt væk, for mindst to år siden. Jeg kan huske en pige, der for to år siden sagde, at Nike Air Max 97 jeg havde på, var ikke grim, men grim, og hun spurgte mig for nylig, om jeg kunne købe den til hende.

Nike Air Max 97 OG QS Gym Blå

Nike Air Max 97 påvirker faktisk designet af mange Air Max-serier efter det, som Nike Air Max 98 og Nike Air Max Deluxe i 1999. Nike Air Max 97 var nøjagtig den samme som Nike Air Max 97 i midten og udenfor, med lille ændring. Fra 2000 til 2002 husker jeg, at Air Max-samlingen primært forsøger at ændre sin form, især i 2002, da der var flere cylindriske luftpuder i bunden af midten, hvilket var imponerende. Men jeg købte ikke nogen Air Max i årene efter Nike Air Max 97, fordi jeg troede, de kunne være lige så hårde som Nike Air Max 97. Indtil Air Max 03 kom ud, så jeg først et stort luftpude med en mellemsål næsten i i samme form som Nike Air Max 97. Først nægtede jeg virkelig. Men den pearlescent vamp var for attraktiv at bære, og 03 var langt mere behageligt at prøve end Nike Air Max 97. Komforten i Air Max serien har kun opfyldt mine krav som Sneaker Head siden 2003. 04 fortsatte grundlæggende indstillingen af 03, eneste ændrede ikke vampen ændret. Men 05 var også en overraskelse, med retro look hverken god eller komfortabel, bringe Air Max kollektionen tilbage til begyndelsen af 1990'erne. Begyndelsen er et kvalitativt spring, ikke udfoldet til at sige.

Nike Air Max 97 Ultra Triple Sort

Men i de sidste to år har Nike Air Max Day aktiviteter, retro sneakers genoplivning og funktionen af tøj, "Ghost in the Shell", som den "nær fremtid" kultur repræsenteret af stigningen i triple shock, når der er en stor chance for at være retro løbesko elskere i den kolde Nike Air Max 97, vendte tilbage til synspunktet af folk, kendt som "La Silver" Italien noterer sig, men blev også den højeste markedsværdi de seneste to år af en af serien Air Max sko og navn.

Leave a Comment